حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن دری کفرانی کارشناس دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران، با اشاره به سخنان آیت الله العظمی جوادی آملی مبنی بر اهمیت مسئله رعایت عدل و لزوم تلاش برای کاهش گرانیها، اظهار داشت: کار جامعه نباید به اینجا کشیده می شد که یک مرجع معظم تقلید با این صراحت از عوامل پنهان بروز وضعیت اقتصادی کشور انتقاد کنند.
کارشناس دینی ادامه داد: ملت ایران با وجود پنج دهه قرار گرفتن در معرض شدیدترین تحریم ها و تهدیدهای مختلف با تمام وجود از نظام جمهوری اسلامی دفاع کرده اند و لذا شایسته برخورداری از زندگی آرام و به دور از تنش هستند.
وی با اشاره به بخش دیگری از سخنان آیت الله العظمی جوادی آملی، «شما کارهای عادلانه را انجام بدهید، حکم عادلانه انجام بدهید، با این، بیش از باران چهلروزه برای شما نافع است»، بیان کرد: وظیفه قطعی مسئولان نظام جمهوری اسلامی در رده ها و قوای مختلف گسترش عدالت و توسعه پیشرفت و رفاه اقتصادی است.
حجت الاسلام والمسلمین دری کفرانی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد از طریق جریان نفوذ و نفاق زمینه ساز آشوب های اقتصادی شود، خاطرنشان کرد: ملت ایران در برابر فتنه انگیزی استکبار جهانی با بصیرت و هوشیاری ایستادگی خواهد کرد ولی لازمه تداوم این بصیرت و هوشیاری مردم، مقابله قاطعانه با اخلال گران اقتصادی و مفسدان اقتصادی است.
کارشناس دینی بر لزوم نقش آفرینی روحانیت اصیل در راستای افشای نقشه جریان نفوذ و نفاق تأکید کرد و گفت: انتظار حوزه های علمیه و در رأس آن، مراجع عظام تقلید، قاطعیت قوه قضاییه، نیروی انتظامی و همه دستگاه های نظارتی در برخورد با عوامل دشمن در داخل کشور است.
انتهای پیام. /










نظر شما